Майже всі українські представники влади з моменту здобуття країною незалежності грабували народ України або сприяли такому грабіжу.

Про це в інтерв'ю Савіку Шустеру заявила заступник держсекретаря США Вікторія Нуланд.

"Боротьба з корупцією - це одне з найскладніших завдань, особливо для країни, яка намагається розлучитися з радянською клептократичною системою, і, відверто кажучи, цю частину шляху Україна досі не пройшла. Немає потреби говорити вам, що практично всі лідери держави з моменту здобуття незалежності тим, чи іншим чином, або самі грабували народ України або сприяли такому грабіжу", - зазначила вона.

Читайте також: Олланд і Меркель закликають демілітаризувати Широкине

Нуланд вважає, що такі ситуації відбуваються в Україні, тому що в країні досі повно радянських пережитків. Вона також розповіла, що і за межами держави є ті, хто використовує корупцію для маніпулювання системою і як спосіб власної наживи.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще