Сьогодні у Чернігові між головою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі та народним депутатом Борисом Філатовим сталась сварка. Про це повідомляє 24 канал.

Глава Одеської Ода прогулювався з кандидатом в нардепи від "Блоку Порошенка" Сергієм Березенком. В парку він перетнувся з народним депутатом Борисом Філатовим, який на довиборах у 205-му окрузі підтримує Геннадія Корбана.

Філатов звинуватив Саакашвілі, що він разом з Березенком роздає гроші, підкуповуючи виборців. Натомість Саакашвілі назвав Філатова "рейдером", "накачаним виродком" і "бандитом".

Філатов вже відреагував на цей інцидент у своєму Facebook.

"Тільки що "месія" відкликав мене "накачаним ублюдком" за те, що я запропонував йому роздавати гроші разом з Березенко. Це все, що ви повинні знати про те, що вас тримають за скотів. Ви, зачаровані солодкими промовами чужоземних мразь не відчуваєте себе зараз дурнями?", - написав він.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що через словесну сварку з Міхеілом Саакашвілі від виконання обов'язків звільнили главу Державної авіаційної служби Дениса Антонюка.

Читайте також: Саакашвілі обізвав працівників служби зайнятості "дармоїдами"

Під час візиту президента Петра Порошенка в Одесі екс-президент Грузії назвав робітників служби зайнятості "дармоїдами".