Скандальний олігарх Ігор Коломойський заявив, що після слів одеського губернатора Міхеїла Саакашвілі про збитки "Укрнафти" у 2014 році в розмірі 80 мільярдів гривень, компанія може не виплачувати дивіденди.

Так він прокоментував недільне інтерв'ю Саакашвілі каналу "1+1".

"Вчора пан Саакашвілі сказав, що "Укрнафта" показала збиток у розмірі 80 мільярдів. Хочу, щоб це почув Прем'єр Яценюк, який просить нас виплатити дивіденди. Ми їх не зможемо виплатити, тому що дивіденди сплачуються тільки з прибутку", – каже Коломойський.

Питання про виплату дивідендів на суму близько 1,8 млрд гривень планують обговорити на загальних зборах акціонерів 22 липня. Компанія повинна була виплатити їх ще навесні, проте потім відмовилася це зробити. На цьому зібранні вирішать питання щодо зміни лояльного до Коломойського керівництва "Укрнафти".

Читайте також: "Укрнафту" очолить британець, але не Чичваркін

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, що "Укрнафта" є одним з найбільших гравців на роздрібному ринку нафтопродуктів України: компанії належать понад 560 АЗС по всій території країни.
Акції "Укрнафти" включені до лістингу Української біржі і фондової біржі ПФТС у Київі. Депозитарні розписки на акції "Укрнафти" торгуються на Франкфуртській фондовій біржі.