У списку партії "Єдина Росія" Путіна посунули на друге місце. Перед виборами 2016 року першим стоятиме прем'єр -міністр Медвєдєв.

Про це повідомляє Еxpres.ua із посиланням на "Известия"

За словами Медвєдєва, про ці зміни оголосять на передвиборному з'їзді партії. Як зазначають, в історії партії "ЄР" вперше список очолюватиме не президент.

"Це нормально, коли голова партії особисто очолює список. Володимир Путін залишається нашим моральним лідером і засновником, будучи президентом, він визначає стратегію і курс розвитку країни. А Дмитро Медведєв, очолюючи партію влади, спрямовує "ЄР" на реалізацію цих завдань, — про це "Известиям" повідомив голова генради партії Сергій Неверов.

Також читайте: Путін збирається прилетіти в Крим

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Тим часом, політологи стверджують, що для успіху партії "ЄР" на виборах достатня просто сама підтримка Путіна, а зміна його позиції у списку – тільки додасть президенту додаткових балів.

Нагадаємо, раніше своїм указом Путін змінив дати проведення виборів та переніс їх на третю неділю вересня 2016 року.