Днями на території Сирії було знайдено два збитих російські БПЛА. Їх фото розмістили в інтернет, чим сколихнули увагу громадськості.

Повідомляє News.ru

За словами джихадистского угрупування "Джабхат ан-Нусра", один збитий безпілотник виявили в горному масиві району Арафита Джабаль-Акрад, інший - біля міста Кесаб – про це зазначено у блозі pfc_joker в "Живом журнале".

Переглянувши фото збитих безпілотників, російські експерти у сфері безпілотних систем Дениса Федутинова, впізнали в них БПЛА "Элерон-3СВ" и "Орлан-10" російського виробництва. Від них також стало відомо, що дані моделі Росія декілька роками назад тестувала на лінії міністерства оборони та забезпечує переважно своїх військових.

Також читайте: Олігархи Путіна навчились обходити санкції - The Times

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Російська влада поки не дає жодних пояснень щодо цієї знахідки.

Раніше повідомлялося, що Федеральна служба безпеки Росії порахувала кількість росіян, які воюють на боці бойовиків "Ісламського держави". Силовики підкреслили, що в рядах терористів може бути від трьох до п'яти тисяч громадян Росії.