Слідчі Генеральної прокуратури в рамках розслідування справи про незаконне втручання в єдину систему оцінювання якості освіти допитають усіх чотирьох керівників Українського центру оцінювання якості освіти. Викликані на допит чоловіки вже отримали повістки.

Про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомив заступник генерального прокурора Олег Заліско.

"Повістки отримали всі керівники центру, чотири людини", - сказав він.

Нагадаємо, вчора на брифінгу Генеральний прокурор Віктор Шокін заявив, що керівництво Центру оцінювання якості освіти підозрюють у зловживанні службовими обов'язками. Пізніше в кабінеті директора центру Ігоря Лікарчука співробітники МВС, СБУ і ГПУ провели обшук.

Читайте також: У кабінеті директора Центру оцінювання якості освіти обшук

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Шокін також зазначив, що "є всі підстави вважати, що керівництво цього центру зловживало своїм службовим становищем і вчинило низку тяжких злочинів". Він також висловив упевненість, що їх затримають, а потім аарештують.