Клопотання адвокатів екс-глави ДФС про неналежні умови утримання відхилили – Романа Насірова залишили у скляній клітці на час розгляду справи. Відповідне рішення ухвалив Апеляційний суд Києва.

Про це повідомляє "Ліга. net".

Правозахисники подавали скаргу ще до засідання, на якому прийматимуть рішення про звільнення підозрюваного під заставу у 100 мільйонів гривень.

За словами судді-доповідача Віктора Глиняного, згідно нормативних документів та правил утримування під вартою, Насірова відпустити не можна.

Він зазначив, що колегія не знайшла підстав для того, щоб змінювати порядок.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що затягування із розслідуванням справи Романа Насірова передбачив його правозахисник. Ігор Черезов висловив думку, що конкретних рішень не слід очікувати раніше, ніж за чотири місяці.