Сенатор Глава комітету Сенату США з питань збройних сил Джон Маккейн знову заявив про необхідність надання Україні летального зброї.

Про це сенатор повідомив під час виступу в Гудзонському інституті у Вашингтоні, передає "Голос Америки".

"Ми будемо жити з вічним соромом через те, що не дали українцям зброю, щоб вони себе захистили", - наголосив американський сенатор.

Немає сенсу, за словами Маккейна, аналізувати слова президента Росії Володимира Путіна і передбачати його дії. Він зазначив, що натомість необхідно надати Україні протитанкові ракетні комплекси Javelin. Це призведе до істотного збільшення ціни конфлікту на Донбасі для Росії.

Читайте також: Канада влаштує благодійний марафон задля допомоги Україні

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, 22 липня прем'єр-міністр Арсеній Яценюк зустрівся з командувачем Збройних сил США в Європі генералом Філіпом Брідлава, який перебуває з візитом в Україні.

Сторони обговорили хід спільних українсько-американських військових навчань в рамках місії Fearless Guardian-2015. Філіп Брідлав зазначив, що відвідає Міжнародний центр миротворчості та безпеки Західного оперативного командування Сухопутних військ українських збройних сил в Яворові.