15 і 16 серпня у виставковій київській галереї "Атмосфера" жителів і гостей столиці познайомлять з традиційною кухнею, музикою і модою США на фестивалі українсько-американської дружби #USAinUA.

На заході можна буде послухати різноманітні музичні гурти, які гратимуть для киян традиційну музику США - від кантрі до рок-н-ролу.

Також на фестивалі буде можливість побачити виставку ретро-автомобілів, які з різних куточків країни звезуть на фест колекціонери.

Читайте також: На "Млиноманію" покликали американця зіграти кантрі

Також організатори заходу збираються запустити лекторій, в якому всі бажаючі зможуть більше дізнатися про американську музику, моду, історію та кухню. В тому числі, послухати про формування американської демократії, розповіла організатор заходу Катерина Старунська.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Кияни та гості столиці зможуть вдосталь поїсти хот-доги і гамбургери 15-16 серпня на Столичному шосе, 103.

Вартість відвідування фестивалю україно-американської дружби #USAinUA для дорослих становить 50 гривень, дітям до 12 років - безкоштовно.