На Співочому полі відкриється виставка квітів "Україна Європейська". Вона буде присвячена Дню Європи, який відзначатимуть 16 травня.

Про це повідомляє сайт КО "Київзеленбуд".

Наразі ландшафтні дизайнери займаються створенням ескізів-макетів, які будуть виготовлятися з квітів. Вони передаватимуть особливості та колорит кожної з європейських країн.

Дизайнери планують використовувати у квіткових композиціях нові технології. Зокрема буде застосовуватись різнорівневе освітлення, площинний мінімалізм та естетичний конструктивізм.

Кияни та гості столиці зможуть побачити квіткові композиції, які виконають в кольорах прапорів перших десяти країн – членів ЄС. На виставці можна буде помилуватися міні-копією Ейфелевої вежі та Колізею, зануритись у казковий світ данського казкаря Андерсена з його Русалонькою тощо.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Для найменших відвідувачів буде організовано "Дитячу країну" з аніматорами та "Алею майстрів" із майстер-класами з вишивання бісером чи виготовлення гончарних виробів.

Виставка почнеться з 16 травня та буде працюватиме щодня до 14 червня, з 9:00 до 21:00. Вхідний квиток коштуватиме 30 гривень.