Організатори першого київського фестивалю, присвяченого Італії, кличуть киян 25-26 липня 2015 за черговою порцією натхнення.

На офіційній сторінці заходу в Facebook сказано, що учасники зберуться разом на Софійській площі.

"Натхненні" - концептуально новий формат міських заходів. Фестивалі натхнення - це про подорожі, нових враженнях, любові, їжі, людей, місця та події, які роблять наше життя яскравішим", - йдеться в анонсі події.

Організатори уточнили, що Італію вибрали через спеку та літнього легкого настрою.

"Ця країна об'єднує в собі все те, що багатьох з нас надихає. Мальовнича природа, талановиті темпераментні люди, про яких складають легенди і пишуть книги, різноманітна кухня, культура і традиції", - повідомляє автор ідеї.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: Atlas Weekend: недоліки і світлі сторони фестивалю (фото)

Протягом одного вікенду, 25-26 липня 2015 року, жителі та гості Києва, які шукають натхнення, зберуться разом на Софійській площі, щоб відвідати ярмарок, зануритися в музику в живому виконанні, подивитися романтичне кіно і продегустувати національну італійську їжу.