Співробітники "Укрпошти" допомагатимуть оформляти субсидії. Про це заявив заступник міністра соціальної політики Віталій Мущинін, передає прес-служба Кабінету міністрів.

Як зазначив Мущинін, міністерство разом з "Укрпоштою" організовує процес навчання працівників пошти задля того, щоб вони могли допомогти громадянам, особливо в сільській місцевості, правильно заповнити бланки заяв і декларацій.

Крім того, передбачається створення мобільних офісів.

Читайте також: Кабмін відмовивися встановити мінімальні ціни на цукор

"Такі бригади будуть виїжджати на місця і допомагати громадянам в оформленні субсидій там, де немає установ соціального захисту. Наше завдання полягає в тому, щоб до початку опалювального сезону ми змогли долучити до програми житлових субсидій як мінімум 4,5 млн. сімей ", - сказав Мущинін.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, до серпня субсидії оформили 2,3 млн. українських сімей. Ще 400 тисяч звернень знаходяться в обробці в управлінні соціального захисту.