Сьогодні в Одесі нові патрульні прийняли присягу на вірність Україні.

Як повідомив глава МВС Арсен Аваков на своїй сторінці в Facebook, всі вони вишикувалися на Потьомкінських сходах.

З такою подією нових патрульних особисто привітав президент Петро Порошенко. Він підкреслив, що полиця є невід'ємним атрибутом нової європейської України.

Глава держави розповів, що одеську поліцію чекає такий же успіх і популярність серед народу, як київську.

Начальником патрульної поліції Одеси став Богдан Федун. Він заявив, що його підлеглі вийдуть на вулиці міста ввечері після прийняття присяги.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я працював у структурі МВС, був інструктором, працював у Києві в новій поліції. Я хочу змінювати свою країну в кращу сторону, а нове принесуть ці хлопці-поліцейські", - заявив він.

Щодня на службу будуть заступати близько 45 автопатрулів, вони будуть стежити за порядком і вдень і вночі. Передбачено піші патрулі, в кількості двох або трьох працівників. Загальна кількість патрульних складе близько 800 працівників.

Читайте також: Як працює нова поліція у Львові (фото, відео)

Нагадаємо, раніше Арсен Аваков повідомляв, що з нагоди присяги патрульних пам'ятник Дюку прикрасили поліцейським кашкетом.