Конкурсна комісія з відбору кандидатів на адміністративні посади в спеціалізованій антикорупційній прокуратурі отримала 307 заявок від кандидатів посади у відомство, повідомляє Укрінформ.

57 заявок надійшло на посаду антикорупційного прокурора, ще 20 - на посаду першого заступника, 43 - на заступника, 31 - на посаду начальника управління та 156 - на посаду керівника відділу.

Близько 50 кандидатів надали неповний пакет документів, проте ці заявки були зареєстровані і вони мають змогу до 31 жовтня донести документи.

Читайте також: Антикорупційне бюро просить виділити з бюджету 800 мільйонів гривень

Відзначимо, 252 претенденти є чинними працівниками прокуратури, а 21 кандидат, за попереднім аналізом, не має необхідного стажу роботи в органах прокуратури.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомлялось, прийом документів від претендентів завершився 21 жовтня, але був подовжений ще на 5 днів для тих, хто відправляв документи поштою.