Міністерство освіти й науки ініціює введення змін в нарахуванні заробітної плати викладачам. Її рівень буде безпосередньо залежати від їх кваліфікації.

Про це повідомив міністр освіти і науки Сергій Квіт під час засідання Кабінету міністрів, передають "Українські новини".

Відповідну норму по нарахуванню зарплати передбачає нова редакцією закону "Про освіту".

Міністр освіти розповів, що сертифікацію педагогічних працівників проводитиме Державна інспекція навчальних закладів спільно з Українським центром оцінювання якості освіти.

Читайте також: За два роки школа в Україні стане дванадцятирічною

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше у Міносвіти повідомляло про плани ініціювати підвищення зарплати вчителів. Її рівень мав зрости до рівня середньої в промисловості.

Нагадаємо, раніше виконуючого обов'язки ректора Національного авіаційного університету Рімвідаса Хращевського звільнили з посади через незаконні фінансові схеми. В результаті фінансового аудиту в НАУ було встановлено фінансових порушень на 300 мільйонів гривень.