15 березня вранці активісти у Дніпрі пікетували відділення "Сбербанку Росії", вимагаючи припинити діяльність, облили російську фінустанову червоною фарбою та замурували бетонними блоками.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Місцеві мешканці запевняють, що неодноразово протягом двох років боролися за закриття російського банку у їх місті, проте їх вимоги почуті не були, тому вони вдалися до більш радикальних заходів.

Блокування фінустанови перетворився на справжній флешмоб та естафету. Активісти влаштували танці з піснями біля стін організації.

Працівники, яких завчасно попередили про блокування, покинули будівлю.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, подібні акції пройшли також і в інших містах України. Сбербанк нещодавно звинуватили у фінансуванні тероризму.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", представники РНБО за ініціативою президента України Петра Порошенка на засіданні 15 березня розглянуть питання щодо введення санкцій проти російського "Сбербанка".