Нацгвардійці поласували солдатським кулішем у музеї (фото)

Суспільство
03.08 13:40
1071
0

На вихідних харківські бійці Національної гвардії відвідали історичне місце-село Нижня Озеряна.

Як повідомляє на своїй сторінці в Facebook Національна гвардія, цей проект організували бійці АТО спільно з харківськими журналістами та екскурсоводами. Головна мета - ознайомити солдат-строковиків з історією Харківської області.

По дорозі із Харкова екскурсовод Олена Єлагіна розповіла гвардійцям про історію міста та області, і про оберег Слобожанщини - ікону Озерянської Божої Матері, та про звитяги отамана Івана Сірка.

Військові відвідали садибу-музей "Українська хата", якій більше, ніж 300 років. Вони побували у старому саді з величезним урожаєм яблук "білого наливу", випили води з колодязя.

Читайте також: Волонтери надрукували кишеньковий довідник про перемоги українців

Зголоднілі військові зварили справжній польовий козацький куліш. Вони поділилися рецептом "солдатської їжі".

Для приготування "каші" бійці використовували такі продукти: курятина, яловича тушонка, свиняча грудинка, сало, цибуля, картопля, морква, сіль, перець, приправи, пшоно, яйця.

Нагадаємо, що волонтери організували творчу реабілітацію воякам на березі моря в Херсонській області.

Бійці не тільки засмагали на сонці та купались у морі, а й малювали картини та отримували водні процедури для оздоровлення.

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ

Loading...
ПолітикаВибір редакціїРозслідування16.01
ПолітикаВибір редакціїРозслідування08.01
ПолітикаВибір редакціїРозслідування05.01

Вибір редакції


все лучшие материалы по версии редакции ›

Фото та відео

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

Підписуйтесь на нас у соціальних мережах, аби завжди бути в курсі найсвіжіших новин та найцікавіших подій

Догори