Київський районний суд м.Харкова обрав запобіжний захід для підривника залізничної колії на перегоні "Харків - Куп'янськ" та двох його пособників. Про це повідомляє прокуратура Харківської області.

39-річному мешканцю області, який намагався підірвати залізничну колію, оголосили про підозру у замаху на вчинення диверсії і обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без застави.

Його 30-річному спільнику, працівнику прикордонної служби, інкримінували пособництво у замаху на вчинення диверсії. Він також утримуватиметься під вартою без можливості внесення застави.

Читайте також: Харків'янин намагався підірвати машину волонтерів АТО

31-річному затриманому, що зберігав боєприпаси для своїх товаришів, оголосили про підозру у зберіганні боєприпасів та обрали запобіжний захід — тримання під вартою із заставою майже 100 тис. грн.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, правоохоронці затримали диверсанта 12 серпня цього року, коли той заклав вибуховий пристрій під рейки залізничної колії.

Під час обшуків у групи зловмисників було вилучено дві гранати до підствольного гранатомета, патрони калібру 5,45 мм, план-схеми та карти районів області.