Поки мешканці міст, які носять радянські назви, тільки звикають до думки, що скоро місто перейменують, жителі Дніпродзержинська вже обирають нову назву.

На сайті міста вивісили для голосування варіанти назв: Кам'янське, Дніпровськ, Дніпрокам'янськ, Дніпроград, Кам'янськ-Дніпровський, Камеон, Славгород, Кам'янськ-на-Дніпрі та Романівськ.

"На виконання вимог Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки", Дніпродзержинська міська рада проводить громадські обговорення щодо перейменування міста, - пишуть на сайті. - Голосування розпочато 10 серпня та буде тривати до 10 вересня".

Читайте також: В Україні до перейменування рекомендують 908 населених пунктів

Поки що лідирує назва Кам'янське.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також пропонують надати свій варіант назви міста, які необхідно надіслати в письмовому вигляді на ім`я міського голови