В Одесі протягом трьох днів проходив фестиваль "Urban Habitat".

Як повідомляє mayak, головною метою фестивалю була популяризація сучасного мистецтва, вплетення його в контекст міського життя, обмін досвідом з представниками інших міст.

Організатори встановили велопарковки біля Художнього музею, урни. Вони передбачили бібліотеку для кроссбукінга на бульварі Жванецького, що дозволило людям обмінюватися книжками.

З 14 по 16 серпня проходили майстер-класи з убраністичної культури, виставки, лекції від художників, скульпторів тощо.

Місцеві мешканці та гості столиці познайомилися з роботами утилітарного скульптора, учасника об'єднання "НЛО" Кирила Максименко. Великий інтерес викликала експозиція шкіряних масок в стилі Steampank від Bob Basset.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: На львівському фестивалі пригощали гігантським короваєм (фото)

Нагадаємо, що на минулих вихідних на пляжах Одеси провели фестиваль сімейного дозвілля "Сусіди біля моря". Гостей і місцевих жителів годували їжею від кращих ресторанів. Для них виступали місцеві групи і з Києва.