Жителі буд. № 17-Б по вул. Мілютенка зафільмували злодюжку, який украв з їхнього під'їзду настінний годинник. Фото із обличчям зловмисника розклеїли на будинку.

"Ця людина займається обкраданням багатоквартирних будинків. Він зайшов в під'їзд будинку по вул. Мілютенка 17-Б і зняв настінний годинник. Крім того, він оглядав перший поверх, аби вкрасти ще що-небудь. Камера відеоспостереження зафіксувала момент крадіжки годинника. Мешканцями ця фотографія була розміщена в під'їзді будинку", - написали місцеві.

Читайте також: У Києві ошукані люди зловили квартирного афериста

Додають, що цей чоловік набрався нахабства знову прийти до них. Але консьєрж його не пропустив.

"Ця людина приходила і намагалася нерозумно виправдатися. Годинник не повернув", - кажуть жителі будинку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Останнім часом кияни скаржаться на крадіжки у під'їздах. Кажуть, що тягнуть все - від картин на стінах і вазонів до дитячих колясок і велосипедів.