У Добропільському міськвідділі міліції проводять службову перевірку за фактом самогубства одного з арештантів в ізоляторі тимчасового утримання.

Вранці в понеділок, 17 серпня, під час обходу камер постовий міліціонер звернув увагу на ув'язненого, який не подавав ознак життя, повідомили УМВС Донецької області.

Читайте також: Ігроман з Росії перерізав собі шию електропилою

Співробітники ізолятора тимчасового утримання спробували надати потерпілому першу допомогу і викликали "швидку", проте чоловіка врятувати не вдалося.

"Заарештованого 28-річного місцевого жителя помістили в ізолятор тимчасового утримання для проведення слідчих дій в якості підозрюваного за статтею" умисне вбивство ". Чоловіка звинувачували у вбивстві його родича. За інформацією співробітників ІТТ, затриманий поводився в камері спокійно, зауважень до його поведінки у правоохоронців не було ", - додали в міліції.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

На місці події встановили, що чоловік розірвав простирадло, простягнув його в щілину між дошками ліжка другого ярусу, зробив петлю і повісився.