У місті Маріуполь пройшов мітинг-реквієм на вшанування пам'яті загиблих під час обстрілів селища Сартана, повідомляє УНН.

На мітинг прийшли активісти та небайдужі громадяни. Загалом, близько ста осіб.

Також на акцію прибули міський голова Маріуполя Юрій Хотлубей, селищний голова Сартани Степан Максма, прес-офіцер сектору "М" Ярослав Чепурний та народний депутат Сергій Тарута.

Читайте також: Сім'ї загиблих в Сартані отримають матеріальну допомогу

Нагадаємо, в ніч на 17 серпня бойовики "ДНР" почали масований обстріл з важкої артилерії передмість Маріуполя Донецької області. Під обстріл бойовиків потрапило селище Сартана.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Внаслідок артилерійського обстрілу в селищі загинули двоє мирних жителів: чоловік і молода жінка. Поранення отримали мирні жителі, в тому числі 10-річна дитина. Пізніше в госпіталі померла ще одна жінка.