Бронетанкове підприємство ДП "Завод імені В.О. Малишева" відремонтувало пошкоджені на Донбасі бойові машини "Булат".

Як повідомляє прес-служба "Укроборонпрома", модернізовані машини невдовзі відправлять в зону АТО.

Фахівці заводу імені Малишева відремонтували шасі і посилені модернізовані двигуни, замінили стволи гармат по закінченню ресурсу пострілів.

Вони зазначили, що пошкоджені машини прибули до них безпосередньо зі сходу країни. Деякі були майже знищені від артилерійських атак терористів на опорні позиції українських військових.

Спецалісти покращили захист "Булатів": командир і екіпаж танка перебуватимуть у ще більшій безпеці, обіцяють спеціалісти. За наявними даними, усі бойові машини пройшли повний цикл перевірки і вже прийняті військовими.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Читайте також: В Україні створили перший за 25 років 82-мм міномет "Верба" (фото)

Нагадаємо, концерн "Укроборонпром" призначив Віктора Козонака виконувачем обов'язків керівника харківського ДП "Завод імені Малишева" наприкінці липня.