Вчора в селищі Драбів Черкаської області 33-річний чоловік завдав ножем удар в серце 56-річну місцеву жительку. Вона була тіткою його співмешканки. У день вбивства старша жінка заявила, що планує продати своє житло.

Про це повідомляють у прес-службі УМВС в Черкаській області.

"Трагедія сталася в будинку тітки. У неї жила племінниця та її співмешканець. У день вбивства тітка їм повідомила, що найближчим часом хоче продати свій будинок. Це неабияк обурило молоду людину. Він почав лаятися, після чого вона вигнала його з дому", - повідомляють у відомстві.

Племінниця пішла до своїх знайомих, які живуть по сусідству. А її співмешканець в цей час випив спиртне і знову відправився до тітки. Підозрюваний вдарив жінку ножем прямо в серце. Потім вийняв знаряддя вбивства і сховав його в сусідньому покинутому сараї", - додають у відомстві.

Злочинець з'явився до своєї співмешканки, яка гостювала у знайомих.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Чоловік запропонував піти провідати тітку. Коли прийшли, там вже було повно людей. Тіло потерпілої виявили покупці, коли навідалися в будинок. Вони викликали швидку допомогу і міліцію. Підозрюваний спочатку не хотів зізнаватися, почав плутатися у свідченнях. Коли зрозумів, що нікуди більше брехати, зізнався", - кажуть в обласній міліції.

За цим фактом порушено кримінальне виробництво. Підозрюваний затриманий, він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Йому загрожує від семи до 15 років.