У Миколаєві на проспекті Жовтневому внаслідок ДТП травмувалися семеро людей. Про це повідомляє Державтоінспекція Миколаївської області.

Водій автомобіля ВАЗ 2105, рухаючись по проспекту в бік вул.Космонавтів, не обрав безпечну швидкість руху та не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль перекинувся. Після цього некерована ВАЗівка "вилетіла" на смугу зустрічного руху, де зіткнулася з автомобілем "Рута 19".

Читайте також: Під Волновахою перекинувся військовий автомобіль - вісім постраждалих

Внаслідок автопригоди водія та двох пасажирів легковика, а також 4 пасажирів автобуса з травмами госпіталізували до медичних закладів обласного центру.

Нагадаємо, днями на Львівщині внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на автошляху Львів-Яворів загинули троє людей, ще трьох у важкому стані було госпіталізовано до лікарні.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще