Жителі Маріуполя допомагають постраждалим в Сартані розбирати завали від обстрілів терористів.

Пастор місцевої протестантської церкви Геннадій Мохненко на своїй сторінці "Вконтакте" опублікував фотографії "прибирання".

Разом з місцевими жителями наслідки ворожий обстрілів розбирали представники ДСНС та газової служби.

"Людське волосся, що висить на стелі, і мокрі плями, що залишилися від людей на стінах, безумовно, назавжди залишаться в пам'яті пацанів, які були сьогодні разом зі мною на лінії вогню. Всім християнам, які ще не розуміють, що мовчання перед обличчям очманілого від крові ФСБшного тирана злочинне – привіт від нашої команди", – написав він.

Нагадаємо, у неділю ввечері бойовики почали потужний обстріл з важкої артилерії селища Лебединське (Новоазовський район) та селища Сартана (Іллічівський район Маріуполя).

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Читайте також: Варварські обстріли російськими бойовиками Сартани(фото)

У Держдепі США відповідальність за атаки на Маріуполь також поклали на Росію та підтримуваних нею сепаратистів. Бойовики традиційно звинуватили українських військових.

Вчора вранці у міській лікарні №4 померла жінка, яка отримала поранення під час обстрілу. Загальна кількість загиблих – троє.