Представники ГФС в Запорізькій області ліквідували центр з відмивання грошей, який в обхід закону допомагав підприємствам не платити податки.

Про це передали прес-службі ГФС.

"Центр кілька років надавав послуги з формування штучного податкового кредиту та мінімізації податкових зобов'язань підприємствам реального сектору економіки", - зазначили у відомстві.

Читайте також: У Дніпропетровську "накрили" конвертцентр, що спонсував "ДНР" (відео)

У конвертцентрі, прикриваючись експортом зерна, проводили неіснуючі операції з фальсифікацією документів. За допомогою цих схем шахраї "відмили" 120 млн грн.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"За даним фактом співробітники податкової міліції провели 8 санкціонованих обшуків в приміщеннях і за місцем проживання фігурантів центру, а також в транспортних засобах, які використовувалися в угодах. В результаті вилучено готівкові в сумі понад 675 000 гривень", - повідомили в ГФС.