У прифронтовому місті Маріуполі Донецької області підвищені заходи безпеки, що пов'язано із загрозою атак терористів.

Місто знаходиться на березі Азовського моря. Місцеві жителі звикли купатися в морі влітку і засмагати на пляжі.

Як повідомляє intvua, цього року їм не заважають навіть протипіхотні і протитанкові оборонні спорудження.

Жінка приймають сонячні ванни біля колючого дроту. Їх встановили на пляжі через загрозу нападу проросійських сепаратистів з моря.

Лідер бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко неодноразово наполягав на захопленні цього міста. Більш того, його околиці періодично обстрілюють сепаратисти.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно сильно постраждав населений пункт Сартана. Місцеві жителі Маріуполя вчора допомагали прибирати завали від обстрілу.

Читайте також: Маріупольці розбирають завали від обстрілу в Сартані (фото)

Нагадаємо, що населений пункт Широкино, розташований біля Маріуполя, демілітаризували, з нього вийшли бійці полку "Азов" та батальйону "Донбас". Екс-комбат "Азова" Андрій Білецький заявив, що це помилка і тепер Маріуполь як ніколи в небезпеці.