Сьогодні активісти громадських організацій "Кредитний майдан", "Рабів до раю не пускають", "Розвиток громади", "Самооборона Львівського Євромайдану" у Львові провели акцію протесту під стінами "VS Bank". Вони вимагали припинити діяльності російських банків на Львівщині.

Про це повідомляє "Вголос".

Загалом в акції взяли участь понад 100 активістів.

Мітингувальники кричали: "Ганьба таким банкам!" та "Забирайтесь геть!". До протестів приєднались і пересічні львів'яни.

Активісти принесли під стіни будівлі російського банку автомобільні шини та запалили фаєри.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Читайте також: У Львові побили фанатів польської "Легії" (відео)

Через деякий час ініціативну групу активістів громадських організацій, що вимагали звільнити територію Львівської області від російських банків, запросили у приміщення банку. Наразі тривають перемовини між сторонами.

Нагадаємо, 17 серпня активісти громадських організацій "Розвиток громади", "Рабів до раю не пускають" та "Самооборона Львівського Євромайдану" приходили до кількох відділень російських банків та вимагали негайно їх закрити. Львів'яни хочуть, щоб це зробили до Дня Незалежності.