Працівники Управління з протидії злочинам у сфері економіки Головного управління столичної міліції викрили підпільний цех із виробництва алкоголю. У складське приміщення зловмисники завезли сировину для виготовлення фальсифікату, тару для готових спиртних напоїв, харчові добавки, фірмові картонні коробки для упаковки, лійки, водні фільтри та клеєві пістолети.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у місті Києві.

Зловмисники працювали активно тому, що незаконний бізнес приносив великий прибуток. Вони виготовляли та фасували у підпільному цеху більше двох тисячі пакетів фальсифікату.

Правоохоронці, під час огляду, виявили та вилучили майже 2,5 тисячі готового до реалізації фальсифікату, а також близько трьох тисяч спирту. Зразки рідини направили на лабораторне дослідження.

Читайте також: У Черкасах ліквідували підпільний алкоцех

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Спирт, за інформацією правоохоронців, завозили в Київ кур'єрськими службами доставки з двох областей України. Туди він потрапляв із території Росії.

На місці співробітники міліції затримали організатора та чотирьох працівників. Один з них мешкав у Києві, решта – у Київській області. Товар вони збували через торгові точки у столиці та області.

Слідчі Голосіївського райуправління відкрили кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "випуск або реалізація недоброякісної продукції". Триває досудове розслідування.