Окупаційна влада Криму несподівано оголосила про завершення курортного сезону на півострові. Традиційно він закінчувався на два місяці пізніше, у середині жовтня.

Про це повідомляє "Главком".

"Міністр курортів і туризму" Сергій Стрельбицький оголосив, що з Криму необхідно почати грамотно випроваджувати всіх відпочиваючих. Зробити це необхідно протягом останнього тижня серпня.

"Масовий від'їзд відпочиваючих з Криму припадатиме на останній тиждень місяця - з 23 по 29 серпня", - заявив представник окупаційної влади.

Протягом цього тижня, за його словами, необхідно забезпечити всі необхідні заходи для того, щоб від'їзд гостей півострова пройшов без проблем.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"За нашими даними, наймасовіші виїзди будуть 24, 26 і 27 серпня. Пікове навантаження припаде на 24 серпня ", - резюмував Стрельбицький.

Читайте також: На кордоні з окупованим Кримом облаштовують фортифікаційні споруди (фото)

Він також підкреслив, що "активна фаза курортного сезону підходить до завершення".

Традиційно курортний сезон у Криму тривав в середньому до середини жовтня.

Нагадаємо, міністр аграрної політики і продовольства Олексій Павленко заявив, що в анексованому Криму існує продовольча небезпека і загроза голоду.