У Старобільську Луганської області Служба безпеки України затримала місцевого жителя, який передавав терористам інформацію щодо місць дислокації та переміщення українських підрозділів. Про це повідомляє СБУ.

Правоохоронці з'ясували, що у березні 2015 року зловмисник був завербований терористами "ЛНР" і збирав дані, які отримував під час особистих контактів з військовослужбовцями збройних сил України.

Під час обшуку за місцем проживання інформатора співробітники СБУ вилучили гранатомет РПГ-26, велику кількість набоїв, вісім ручних гранат, дві упаковки артилерійського пороху, п'ять снарядів до зенітної установки. Зброю та боєприпаси зловмисник зберігав в обладнаному тайнику для використання терористами.

Читайте також: У Харкові заарештували інформатора сепаратистів

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Силовики проводять невідкладні слідчі дії.

Нагадаємо, нещодавно Служба безпеки України затримала на Донеччині п'ятьох мешканців Артемівського району, які виконували завдання терористів "ДНР" та російських спецслужб.