Вчора одеський губернатор Міхеіл Саакашвілі взяв участь у демонтажі ще одного паркану на міському пляжі.

Як повідомляє політик на своїй сторінці в Facebook, він спільно з громадськими активістами відкрив доступ на ще один пляж в місті.

"Господар вілли покрив басейни вілли маскуванням, щоб заховати їх від камер безпілотників, якими останнім часом одеські волонтери стали вивчати цю територію, а прийшли на місце наших представників, доглядачі вілли запевняли, що там розміщується всього лише лабораторія", - написав він.

Паркан біля пляжу почали розбирати в районі меморіалу 411-й батареї.

На відгородженому від загального пляжу побудували причал, а над смугою піску, під виглядом лабораторії "Інфоксводоканала" був розміщений розкішний особняк.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Читайте також: "Сталін-грузин 30 років правив СРСР" - Саакашвілі відповів Путіну на призначення

"Головне ось у чому. Ось це - належить колишньому міністру України. Тобто, в Україні достатньо бути міністром і потім моментально можеш ось такі речі собі будувати", - підкреслив він.

Нагадаємо, що раніше Міхеіл Саакашвілі розпорядився знищити паркан біля дачі олігарха Хмельницького.