В окупованому Севастополі понад 20 тисяч мешканців підписали заяву до президента РФ із проханням притягнути до відповідальності місцевих чиновників.

Громадськість звинувачує владу Севастополя у незаконній забудові та фактичному розграбуванні міста. Також севастопольців не влаштовує система управління містом.

Незадоволення міською владою викликає у населення соціальну напруженість. Про це говорить і те, що 20 тисяч підписів проти уряду є сімома відсотками від населення окупованого міста.

Заступник голови адміністрації Кремля В'ячеслав Володін вже приїжджав до Криму обговорювати питання з місцевими керманичами. На його думку, у Севастополі є певні конфлікти між різними міськими чиновниками.

Росіяни створили у місті спеціальну комісію, яка проводитиме перевірку претензій мешканців до виконавчої влади міста.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читайте також: В Криму нависла загроза існуванню кримськотатарського народу - Чубаров

Нещодавно легендарна німецька рок-група Scorpions відмовилась виступати у Севастополі на боксерському турнірі, не дивлячись на серйозний гонорар. Представники гурту заявив про сумнівність території Криму.