Громадський транспорт у Києві з нагоди Дня незалежності обмежать.

Як повідомляє Kievnews, це стосується метро, ​​автобусів, тролейбусів.

Під час урочистостей через центр автобуси їздити не будуть. Метро також буде закрито на вхід і вихід.

Оскільки основні урочистості проходитимуть на Майдані, то метро "Майдан незалежності" буде закрито на вхід і вихід до 11:30.

24 серпня з 6:00 до 22:00 ділянку Хрещатика від Європейської площі до вулиці Богдана Хмельницького перекриють. Традиційний маршрут автобуса № 24 поміняють - його пустять від Музею історії до Європейської площі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Автобус №62 під час параду Незалежності буде ходити до стадіону "Динамо" імені Лобановського.

"24 серпня з 9:00 до 10:00 під час покладання квітів до пам'ятників Тарасу Шевченку та Михайлу Грушевському тролейбуси маршрутів №5,8,9,17 курсуватимуть від вулиці Білицької, Смілянського, аеропорту "Київ" і площі Космонавтів до Повітрофлотського шляхопроводу", - повідомляють у "Київпастрансі".

Тимчасово скасовуються їх зупинки "Вулиця Володимирська", "Бульвар Тараса Шевченка" та "Університет" на вулиці Володимирській.

Незважаючи на це, для жителів Троєщини та Оболоні рух трансопрт продовжать. Так автобус №73 "ст. М. Оболонь - вул. Милославська" відправлятиметься від зупинки "ст. М. Оболонь" в 21:01; 21:25; 21:50. Від Милославської - в 20:24; 20; 48; 21:15.

Читайте також: Чому військовий марш на Майдані - це помилка - політик

Нагадаємо, що 24 серпня у Києві відбудеться марш, в якому візьмуть участь більше двох тисяч військових.