Вчора, у День Незалежності України на Меморіалі Слави міста Старобільськ у Луганській області відбулося урочисте відкриття пам'ятного знака воїнам, загиблим за незалежність України. Про це повідомили у прес-центрі АТО.

В урочистій церемонії відкриття пам'ятного знаку взяли участь керівники органів місцевої влади, військовослужбовці сектора "А", представники силових структур міста, громадських організацій, духовенства, студентська та учнівська молодь.

Звертаючись до старобельчан голова районної державної адміністрації Анатолій Гаркавий зазначив, що сьогодні український народ об'єднаний в єдиному прагненні сумлінною працею зміцнити силу і славу Вітчизни, втілити в реальність одвічну мрію нашого народу жити у вільній незалежній країні.

Заступник керівника сектора "А" полковник Олександр Селецький запевнив присутніх, що особовий склад частин і підрозділів сектора постійно демонструє мужність і героїзм при виконанні бойових завдань в рамках проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.

Читайте також: У Кривому Розі діти з бійцями АТО пройшли "смугу перешкод" (фото)

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять героїв, полеглих за незалежність України.

Настоятель Свято-Миколаївського Собору протоієрей Володимир Соловей провів молебен за загиблими воїнами.

Віддаючи данину пам'яті героям, які заради миру і спокою на рідній землі загинули за Україну, присутні на заході керівники органів місцевої влади, військовослужбовці сектора "А", представники силових структур міста, громадських організацій поклали вінки та квіти до пам'ятного знаку.