В окупованій Керчі знову бунт. Цього разу довжелезних черг на переправі не витримали водії фур. Напередодні близько 50 далекобійників рушили в бік залізничного вокзалу, щоб там висловити свій протест.

На півшляху їх зупинили правоохоронці. Під'їхало кілька місцевих чиновників, голова адміністрації міста Сергій Писарєв, його заступники і представники "Морської дирекції".

Заявили, що насамперед змушені пропускати відпочивальників. Водії жалілися: їм доводиться стояти у черзі по 5 діб. Туалети і душі навколо - платні, а вони навіть не можуть зняти гроші з карток через санкції. До того ж ціни на продукти у місті невиправдано високі.

Читайте також: Патріоти в Криму відсвяткували День Незалежності України (фото)

У свою чергу представник "Морський дирекції" пообіцяв водіям переправляти від 150 фур в день, нагадавши, що пріоритет все одно віддається легковим автомобілям.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Поліція на чолі з начальником, "ОМОН" і керівництвом міста попросили обурених водіїв не залишатись на проїжджій частині. Як повідомляється, вантажівки зайняли дорогу від Багерово до аеропорту Керч, а також до залізничного вокзалу.

Нагадаємо, що 23 серпня у Керчі введено надзвичайний стан через черги на переправі до Росії.