Поблизу населеного пункту Новотроїцьке Волноваського району Донецької області зведена мобільна група затримала вантажівку з партією м'яса вагою майже 13 тонн на суму 600 тисяч гривень.

Про це повідомили у прес-центрі СБУ.

"Автівка прямувала в бік тимчасово окупованої території та намагалася перетнути лінію розмежування поза межами встановлених пунктів пропуску", - йдеться у повідомленні.

Тривають невідкладні слідчі дії.

Читайте також: Закарпатські прикордонники виявили чергову партію контрабандних сигарет

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Служба безпеки України наголошує, що ст. 332-1 (порушення порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї) Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3-х до 8-ми років з конфіскацією автотранспортних засобів.

Як повідомлялося раніше, прикордонники затримали сім транспортних засобів, які незаконно перевозили товари у зоні АТО. Автівки перевозили без належних документів понад 15,5 тонн продуктів харчування та канцелярських товарів на суму понад 350 тисяч гривень, транспортні засоби прямували в об'їзд визначених контрольних пунктів.