Провалля у селищі Солотвино на Закарпатті можуть спричинити екологічну катастрофу на три сусідні країни - Румунії, Словаччини та Угорщини.

Про це пише місцеве видання karpatnews.

"Наразі підземні мінералізовані води становлять реальну загрозу забруднення насиченими сольовими розсолами воді Тиси", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: На Говерлі до Дня незалежності прибрали сміття

Поки водники фіксують стабільність ситуації. Проте наразі з'явилась ще одна проблема - місцеві мешканці почали звозити до прірви сміття.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Нещодавно ми спіймали на місті людей, які приїхали з легковим автомобілем та повним причепом сміття. Вони хотіли висипати сміття у прірву, але ми завадили", - розповіли журналісти.

Чоловікам пригрозили викликати екологічну інспекцію та міліцію.

Того разу вони сміття не викинули та поїхали геть, але скільки ще таких може приїхати туди - невідомо. Доступ до прірви - вільний.