Сьогодні вночі біля Бессарабської площі в Києві іноземні студенти побилися з українськими.

Як повідомляє прес-служба МВС, це сталося в результаті алкогольного сп'яніння.

"Після півночі в пішохідному переході під Бессарабською площею виникло непорозуміння між студентами однієї з південних країн і нашими співвітчизниками. Конфлікт продовжився на Хрещатику і швидко переріс в бійку", - йдеться в повідомленні.

До місця бійки одразу ж прибули патрульні і співробітники міліції.

"При спілкуванні з правоохоронцями в Шевченківському райуправлінні столичної міліції всі учасники інциденту відмовилися від написання офіційних заяв і підтвердили, що не мають жодних претензій один до одного", - повідомили в міліції.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Проте в лікарню звернувся 31-річний уродженець африканської країни, з порізами передпліччя. Йому поставили діагноз - непроникаючі різані рани.

"Працівники міліції провели перевірку і встановили, що потерпілий отримав ушкодження під час падіння і сам порізався розбитою скляною пляшкою. Це підтверджує відеозапис з камери спостереження одного з магазинів", - розповіла силовики.

Читайте також: Львівські ультраси затіяли бійку в Кіровограді (відео)

Нагадаємо, що минулого тижня в центрі Києва побилися українські та польські футбольні фанати. В результаті бійки ніхто не загинув.