Стали відомі подробиці вбивства чоловіка на столичній Русанівці. "Знай" вже писав, що біля буд. № 12/1 на Русанівській набережній, було знайдено вбитого чоловіка.

В міліції кажуть, що на тілі хлопця було 18 колото-різаних ран.

"Виклик надійшов о 6:50 ранку. За попередніми висновками судово-медичного експерта, чоловік помер у результаті чисельних колото-різаних ран тіла. Правоохоронці оглядають місце події, з'ясовують усі обставини, опитують жителів прилеглих будинків. Особу потерпілого встановлено, ним виявився 27-річний місцевий мешканець", кажуть в прес-службі столичної міліції.

Читайте також: На столичній Русанівці безліч міліції — знайшли труп

Просять відгукнутися свідків та очевидців даної події.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом
Показати ще

"Якщо вам відома корисна для слідства інформація, терміново повідомте про це правоохоронним органам за телефоном "102" або 559-15-37", - просять.

В соцмережах кияни діляться подробицями надзвичайної події.

"Це сусід моєї мами, хлопець 28 років, жив з мамою і бабусею. Увечері гуляв з друзями на набережній. Потім сам пішов додому повз кінотеатр "Краков" у бік 182-ої школи. Смерть, кажуть, настала в районі третьої години ночі. Його побили та порізали. Був хороший хлопець, патріот, на балконі прапор висить. Шкода дуже, бідні мати і бабуся", - написала киянка Надія.