Офіцери штабу АТО повідомили про загострення ситуації на сході країни.

Як повідомляє прес-центр АТО на Facebook, бойовики провели активні атаки з опівночі і до сьомої ранку по всіх напрямках на сході.

Сепаратисти атакували Маріуполь о пів на першу ночі зі сторони Комінтерново. Вогонь терористів гатив по опорному пункту бійців АТО в Лебединському. Для цього терористи використали 122-міліметрову артилерію.

О пів на першу бойовики обстріляли зі 122-міліметрової артилерії українські оборонні рубежі в Сопіно.

В результаті цих обстрілів двоє українських морських піхотинців загинули, ще троє отримали поранення. Крім того, близько 6 ранку, злочинці з мінометів 120 калібру вели вогонь по українських підрозділах у Гранітному.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Бойовики атакували Донецький напрямок – з опівночі обстрілювали з артилерії калібру 122 міліметри Водяне.

А близько першої ночі терористи атакували Піски. Для цього вони використали міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

З 4.10 до 4.40 бойовики обстрілювали зі 152-міліметрової артилерії вояків в Красногорівці. А близько восьмої ранку по цьому ж населеному пункту били зі 120-міліметрових мінометів та зенітної установки.

Читайте також: В АП спростували інформацію про винищувачі РФ над Луганськом

На Артемівському напрямку, під вогонь 120-міліметрових мінометів ворога потрапили позиції сил АТО в селищах Попасна і Степне.

А близько 5 ранку, зі сторони Вуглегірська, по українських блок-постах у Луганському працювали 152-міліметрова артилерія терористів.

Нагадаємо, що спікер Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник на брифінгу розповів, що під Маріуполем загинули двоє морських піхотинців за вчора.