У Затоці, на одній з баз відпочинку, працівники міліції затримали чоловіка, який скоїв крадіжку. Ним виявився 34-річний житель міста Харкова. Чоловік накрав, більш ніж на 10 000 гривень.

До чергової частини Білгород-Дністровського міського відділу міліції надійшло телефонне повідомлення від жительки Черкаської області про те, що невідомий поцупив майно з її кімнати.

При виїзді на місце події слідчо-оперативної групи було затримано підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявився житель міста Харків, який вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, в тому числі, і за скоєння крадіжок. У чоловіка вилучено предмети, за допомогою яких він потрапив в приміщення, і викрадені речі.

Читати також: У Харкові невідомі зі зброєю пограбували іноземних студентів

"Чоловік зізнався у скоєному і розповів, що навмисне приїхав в курортне містечко, щоб поліпшити своє матеріальне становище. За допомогою фомки він відкрив двері і потрапив в приміщення, звідки викрав планшет, мобільні телефони і джинси, загальною вартістю 10 тисяч гривень", - розповів перший заступник начальника відділу - начальник слідчого відділення Білгород-Дністровського міського відділу міліції Костянтин Ставров.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років, розповіли в Білгород-Дністровському МВ ГУМВС України в Одеській області.