В електропотязі сполученням Лосєво - Граково 25 серпня о 22:50 поблизу залізничної станції "Ковильний" у Чугуївському районі Харківської області сталася пожежа. Постраждалих немає.

Про це повідомляє Головне управління Державної служби надзвичайних ситуацій в Харківській області.

На місце події одразу прибуло три пожежно-рятувальні підрозділи ДСНС та пожежний потяг відомчої пожежної охорони державного підприємства "Південна залізниця". По прибуттю вони встановили, що на момент зупинки в потязі перебували шість чоловік. Люди змогли самостійно залишити вагони.

Потяг складався із восьми вагонів. Вогонь охопив два останні вагони. Рятувальники ДСНС, одразу після зняття електричної напруги на контактних проводах, подали водяні стволи на охолодження та захист шостого вагону. Це зробили для того, аби машиніст зміг від'єднати непошкоджені вогнем вагони.

Читайте також: Масштабну пожежу на заводі під Києвом гасили більше шести годин

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Дизельний локомотив відігнав шість вцілілих вагонів на безпечну відстань. Пожежу остаточно вдалося ліквідувати о 01:20. Постраждалих та загиблих немає. Вдалося врятувати шість вагонів електропотягу. Через пожежу рух залізничного транспорту на ділянці затримали на дві години.

Нагадаємо, 25 серпня, в Бучі Київської області загорівся склад паливно-мастильних матеріалів.