Вулиця Панфіловців у Печерському районі Києва змінить назву. Її перейменують у вулицю Добровольчих батальйонів.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської ради.

Проект рішення про перейменування підтримали депутати в ході засідання постійної комісії Київміськради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку. Воно проходило 25 серпня.

Ініціатором даного проекту рішення виступив депутат міськради Петро Кузик.

У КМДА відзначають, що прийняття і виконання цього рішення дозволить вшанувати пам'ять воїнів добровольчих батальйонів, які зробили вагомий внесок у боротьбу за незалежність, розвиток української держави, підтримання міжнародного миру і безпеки, зміцнення міжнародного авторитету України.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Читайте також: У Києві з'являться Либідська площа та Голосіївський проспект

Витрати на організаційно-правові заходи щодо перейменування пропонується передбачити при коригуванні бюджету Києва на нинішній рік.

Нагадаємо, 25 серпня місту Артемівськ Донецької області вирішили повернути історичну назву і перейменувати на Бахмут. Всього в Україні рекомендовано перейменувати 908 міст і сіл.