У середу, 26 серпня, у Рівному інспектори ДАІ затримали мопед і пасажира з наркотиками.

Про це повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області.

"Близько опівночі у Рівному на вулиці Соборна працівники ДАІ зупинили мопед під кермуванням 36-річного рівнянина, поряд з ним сиділа 22-річна дівчина, яка тримала у руках два рюкзаки", - йдеться в повідомленні.

Підозру у інспекторів викликало те, що рівнянка не змогла відповісти, що усередині та почала нервувати. Громадян відвезли до міськвідділу, оглянули рюкзаки, та виявили у них шість пластикових контейнерів із речовиною, яка зовні нагадувала амфетамін вагою 600 грам. Також були знайдені кошти на суму майже 80 тис. грн.

Речовину відправлено на експертизу. По факту затримання відкрито кримінальне провадження.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково
Показати ще

Читайте також: Наркотики з Італії в Україну перевозили в банках з-під кави

Як повідомлялося раніше, правоохоронці Києва вилучили в квартирі наркоділка "товару" більш ніж на 100 тисяч гривень. Міліціонери виявили готовий до продажу опій, більше кілограма марихуани з високим вмістом тетрагідроканабінолу, два літри прекурсорів для виготовлення опію ацетильованого, близько двох кілограмів макової соломки, пристрої для вживання наркотиків і гроші, отримані від їх збуту.