У середу, 26 серпня, під час збройного протистояння під Маріуполем в Донецькій області загинули п'ятеро військовослужбовців Збройних сил України. Про це повідомляє прес-служба батальйону спеціального призначення "Донбас".

"Вчора пізно ввечері внаслідок активізації дій противника, бійці батальйону "Донбас" надавали допомогу 40-му батальйону Збройних сил України у захисті Маріуполя. За офіційними даними, в ході вчорашніх боїв ВСУ втратили п'ятеро своїх бійців", - йдеться в повідомленні.

Варто відзначити, що втрат серед особового складу батальйону "Донбас" за минулу добу немає.

У свою чергу, громадська організація "Оборона Маріуполя" на сторінці в Facebook заявила, що за минулу добу бойовики провели 13 обстрілів українських позицій в межах сектора "М".

Читайте також: Ситуація в зоні АТО суттєво загострилася

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Противник значно розширив географію обстрілів, таким чином, вчора під вогонь потрапили позиції сил АТО, що розташовані в дев'ятих населених пунктах", - йдеться в повідомленні.

"На жаль, в результаті вчорашніх обстрілів є втрати з українського боку. Ця інформація буде більш докладно наведена пізніше", - додали в "Обороні Маріуполя".

Нагадаємо, в результаті обстрілу бойовиками, в Луганській області троє українських військовослужбовців отримали поранення.