Сьогодні на автодорозі "Київ-Ковель" у Житомирській області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю шести автомобілів. Про це повідомляє Державтоінспекція.

За попередніми даними, через задимленість проїжджої частини внаслідок горіння торфу в Олевському районі відбулося зіткнення автомобілів: "ВАЗ-21013", "Peugeot Partner", "DAF", "Mercedes-Benz", "Audi А-6" та "Scania".

Внаслідок автопригоди водій та пасажир автомобіля "ВАЗ", водій та три пасажира автомобіля "Peugeot" отримали тілесні ушкодження.

Читайте також: Запорізський п'яний водій наїхав на людей на зупинці (фото)

Причини та обставини пригоди встановлюються.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, у Хмельницькій області на автодорозі "Кам'янка - Шепетівка" сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками. Там внаслідок ДТП загинули дві людини, ще шестеро були травмовані.