В аптеку по проспекту Георгія Гонгадзе, 32В на Виноградарі під виглядом ліків привезли кокаїн.

Про це пише Леонід Кулєш у Facebook.

За його словами, на місце події приїхала міліція і поліція. Лейтенант міліції зателефонував провізору і наказав вивести на вулицю всіх, включаючи поліцейських. Після цього міліціонер повернувся в приміщення, замкнув двері і закрив собою огляд через дверне вікно.

Читайте також: До ДНР намагалися переправити 20 тисяч наркотичних пігулок (відео)

"Коли приїхала на місце подій міліція, а саме лейтенант міліції Пархоменко, він зателефонував працівниці наркоаптеки і сказав, щоб вона всіх вивела на вулицю, в тому числі і представників поліції. Після цього двері були зачинені зсередини, а працівник Подільського РУВС закрив своєю спиною скло дверей. Таким чином не було видно, що там коїться!" - повідомляє Кулєш.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Через якийсь час поліції разом з активістами вдалося прорватися всередину. Представники аптеки поки що не дають жодних даних про товар. Кур'єр, який привіз партію "ліків", зник з місця злочину.